Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 27.04.2024, 13:19

Меню сайта
Категории раздела
Мои статьи [25]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Поиск

Интересные статьи


Главная » Статьи » Мои статьи

Товченики із судака

Товченики із судака

600 г судака
2 яйця
4 скибочки білого несвіжого хліба
1/2 ч. л. солі
1/2 ч. л. чорного перцю горошком
мелений мускатний горіх
1/2 ч. л. духмяного перцю горошком
1/2 цибулини
1 склянка молока
олія

Очистіть рибу від кісточок та шкіри, поріжте на маленькі шматочки та потовчіть у ступі.

З хліба зріжте скоринку та замочіть у холодному молоці на 15 хвилин. Ретельно відіжміть.

Цибулю натріть на дрібній тертушці, відіжміть від зайвої вологи, духмяний та чорний перець розітріть у ступі.

Жовтки відділіть від білків. Білки збийте в піну, як на безе, щоб можна було перегорнути миску та білкова піна залишалась на місці.

Жовтки змішайте зі спеціями, сіллю, цибулею, хлібом та судаком. Ретельно перемішайте та трохи відбийте фарш. Беріть у руку та кидайте в миску, повторіть 5—6 разів.

Додайте білки та обережно перемішайте.

Розігрійте пательню з великою кількістю олії, щоб краї товчеників теж засмажилися.

Формуйте товченики руками, змоченими в олії, щоб фарш не липнув до рук, або викладайте просто ложкою відразу на пательню.

Смажте з обох боків на дуже добре прогрітій олії, але на помірному вогні. Добре смакує з картопляним пюре.

ТутФуд - украинские блюда
Категория: Мои статьи | Добавил: GABRIEL (22.09.2017)
Просмотров: 348 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]