Статистика |
Онлайн всего: 267 Гостей: 267 Пользователей: 0 |
|
Интересные статьи
Товченики із судака
Товченики із судака
600 г судака
2 яйця
4 скибочки білого несвіжого хліба
1/2 ч. л. солі
1/2 ч. л. чорного перцю горошком
мелений мускатний горіх
1/2 ч. л. духмяного перцю горошком
1/2 цибулини
1 склянка молока
олія
Очистіть рибу від кісточок та шкіри, поріжте на маленькі шматочки та потовчіть у ступі.
З хліба зріжте скоринку та замочіть у холодному молоці на 15 хвилин. Ретельно відіжміть.
Цибулю натріть на дрібній тертушці, відіжміть від зайвої вологи, духмяний та чорний перець розітріть у ступі.
Жовтки відділіть від білків. Білки збийте в піну, як на безе, щоб можна було перегорнути миску та білкова піна залишалась на місці.
Жовтки змішайте зі спеціями, сіллю, цибулею, хлібом та судаком. Ретельно перемішайте та трохи відбийте фарш. Беріть у руку та кидайте в миску, повторіть 5—6 разів.
Додайте білки та обережно перемішайте.
Розігрійте пательню з великою кількістю олії, щоб краї товчеників теж засмажилися.
Формуйте товченики руками, змоченими в олії, щоб фарш не липнув до рук, або викладайте просто ложкою відразу на пательню.
Смажте з обох боків на дуже добре прогрітій олії, але на помірному вогні. Добре смакує з картопляним пюре.
ТутФуд - украинские блюда
|
Категория: Мои статьи | Добавил: GABRIEL (22.09.2017)
|
Просмотров: 389
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|